27. prosince 2009 • 15:32

Češi v KHL řádí. Trefili se Čajánek, Jágr i Klepiš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Petr Čajánek se střelecky prosadil i ve druhém utkání v Kontinentální lize po narození syna. K dnešnímu vysokému vítězství Petrohradu 5:1 na ledě Barysu Astana přispěl úvodním gólem zápasu a asistencí u trefy hvězdného spoluhráče z útoku Alexeje Jašina.



Jaroslav Bednář se podílel gólem a dvěma přihrávkami na osmibrankové kanonádě Nižného Novgorodu proti nejhoršímu týmu KHL Čechovu. Díky zisku tří bodů si český útočník upevnil pozici nejproduktivnějšího hráče týmu s 11 góly a 14 asistencemi.

V pátek měl Čajánek stejnou bilanci i proti Omsku. Petrohrad druhou výhrou za sebou potvrdil suverénní vedení v Západní konferenci.

Čajánka napodobil Jakub Klepiš, který gólem a asistencí pomohl ukončit Omsku sérii tří porážek. Avangard zdolal 3:1 hosty z Čerepovce a i zbývající gól byl dílem českého hráče.

Konečnou podobu dal výsledku ve třetí třetině Jaromír Jágr čtyři minuty poté, co Klepiš zlomil nerozhodný stav. České duo se tím postaralo o ukončení šestizápasové vítězné série Severstalu.

Výsledky:

Barys Astana - Petrohrad 1:5 (Čajánek 1+1),
Omsk - Čerepovec 3:1 (za domácí Klepiš 1+1, Jágr 1+0),

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud