26. prosince 2009 • 10:11

Woods je všem k smíchu. I v Disneylandu!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milostné aféry nejlepšího golfisty světa Tigera Woodse v zámoří prorazily už i do Disneylandu. V zábavním parku v Kalifornii si totiž ze zhrzené hvězdy utahují v představení o Aladinovi.



Džin ve vystoupení Woodse upozorňuje, že ani na patnáctý pokus nedokázal zařídit, aby se do golfisty někdo zamiloval. Naráží tak na skutečnost, že k milostným pletkám s třiatřicetiletým Američanem se po jeho přiznání k nevěře dosud přihlásilo 15 žen.

Skandál s nevěrou kolem Woodse vypuknul koncem listopadu po podivné autonehodě před jeho domem na Floridě. Posléze se ukázalo, že nejlépe placený sportovec světa byl v posledních letech několikrát nevěrný své manželce Elin, s kterou má dvě děti.

Tiger Woods a jeho žena Elin Nordegren
Tiger Woods a jeho žena Elin Nordegren


Vítěz 14 turnajů kategorie major krátce na to ohlásil, že na neupřesněnou dobu přerušuje kariéru, aby se věnoval rodině a pokusil se zachránit manželství.

Woods kvůli skandálu už přišel o několik sponzorů a výrazně klesá i jeho popularita. Podle výsledků ankety CNN je golfista sympatický 34 procentům dotázaných a nesympatický je 49.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud