Pavel Janega
26. prosince 2009 • 12:00

Torres: Vyhazov Beníteze by Liverpoolu uškodil

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Myslíte si, že by Liverpoolu prospěla změna trenéra? V tom případě přijdete do křížku s útočníkem Fernandem Torresem, podle kterého by vyhazov Rafaela Beníteze ničemu nepomohl.



Brzké vyřazení z Ligy mistrů a ohrožení, že v ní Liverpool nebude hrát příští sezonu, vyvolala jednu zásadní otázku: zůstane Benítez, nebo odejde?

Liverpoolský kouč Rafael Benitez sleduje hodinky v zápase s DebrecínemFoto ČTK/AP
Odpověď zatím zůstává zahalena tajemstvím, protože ani vedení klubu nedokáže stručně a jasně formulovat, že o změně trenéra neuvažuje.

Z toho všeho pak vzniká panika, která nepřináší žádný užitek, ale spíše sráží morálku celého týmu značně dolů. Osmé místo v tabulce Premier League je toho zářným důkazem.

Pokud se ovšem Liverpool opravdu rozhodne k zásadnímu kroku a Beníteze vyhodí, dokázal by jiný muž vrátit „reds“ navrchol? Podle hvězdného útočníka Fernanda Torrese nikoliv.

„Myslím, že vyhazov trenéra není řešení,“ uvedl španělský forvard, který za špatné výsledky neviní Beníteze, nýbrž sám sebe a své spoluhráče.

„Odpovědní jsou hráči, kteří musí přijít na to, jak se z této šlamastiky dostat. Musíme hrát prostě mnohem lépe,“ má jasno Torres.

Podle něho je Liverpool v obtížné situaci, kterou si však jednou za čas projde každý evropský velkoklub. „A jako každý špičkový tým se z toho Liverpool dříve nebo později stejně dostane,“ věří.

Ke zlepšení výsledků by měly podle Torrese pomoci nákupy nových posil, na které v létě nebyly peníze, ale nyní jsou majitelé klubu George Gillett a Tom Hicks údajně připraveni poskytnout Benítezovi odpovídající prostředky. „Pokud dokážeme přivést kvalitní hráče, bude to velmi pozitivní věc,“ dodal Torres.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud