24. prosince 2009 • 12:17

Neskromný Schumacher: Chci zaútočit na titul

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher si nemyslí, že by návratem do formule 1 riskoval svou pověst nejúspěšnějšího pilota. Čtyřicetiletý Němec se v kokpitu objeví po tříleté pauza a v nové sezoně bued jezdit ve službách stáje Mercedes.



"Ať už to dopadne jakkoliv, těším se na to," řekl čtyřicetiletý pilot v rozhovoru pro televizní stanici RTL. "Když návrat nebude podle představ, budu to muset přijmout. Ale já mám dobrý pocit. Hodně lidí mi věří a hlavně si věřím já sám," dodal Schumacher, který si při svém návratu dal za cíl umístění na stupních vítězů a útok na osmý titul.

Schumachera také při návratu plně podporuje jeho manželka Corinna. "Moc dobře ví, co dělá," prohlásila. "On prostě potřebuje výzvy a ví, že vždycky budu stát za ním," dodala.

Německý pilot se do formule vrací po třech letech. Ve stáji Mercedes, která nahradila tým Brawn GP, se Schumacher potká s inženýrem Rossem Brawnem, pod jehož vedením získal ve stájích Benetton a Ferrari všech sedm titulů. Druhým pilotem Mercedesu je o šestnáct let mladší Nico Rosberg.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud