25. prosince 2009 • 04:59

Rockeři Bayernu: Válí na hřišti i s kytarou

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO – Mario Gomez, Miroslav Klose a Philipp Lahm. Co toto trio spojuje? To je přeci všem fotbalovým fandům jasné. Jsou to největší hvězdy německého giganta Bayernu Mnichov. A co dál? Jsou to pořádně tvrdí rockeři – ale se zlatým srdcem.



Ve spolupráci s mnichovskými borci natočila německá rocková kapela Room77 singl Hope – v překladu "naděje" – i s hudebním klipem, ve kterém fotbalisté vystupují. A to vše pro dobrou věc, výdělek z akce totiž půjde na konto charitativního sdružení SOS dětské vesničky.

Celý projekt inicioval Andreas Görlitz, spoluhráč z Bayernu a zároveň kytarista Room77. "Je úžasné, že na to kluci hned přistoupili," prohlásil o něco méně slavnější kolega. "Během natáčení jsme si užili spoustu legrace."



"Bavilo by mě pořádně to rozjet na pódiu, být rocková hvězda a tak. Jenže nemám vůbec hudební sluch!" přiznal se Gomez. Vytáhlý útočník si jako správný dlouhovlasý rocker vyzkoušel kytaru, zatímco nejmenší z trojice Lahm usedl za bicí, až za nimi skoro nebyl vidět.

A co Miroslav Klose? Ten se postavil za klávesy – vzpomínka na mládí. "Šest let jsem jako klučina chodíval na hodiny klavíru. Ale moc jsem si z nich nezapamatoval," dodal s úsměvem německý reprezentant.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud