24. prosince 2009 • 15:00

Beckham jezdil na kole, pak ostříhal moderátora

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Sice nevyhrál žádnou cenu pro nejlepšího otce roku. Ale pokud by existovala, získal by ji slavný a bohatý fotbalista David Beckham. Stačilo jen vidět, jak si vyjel se svými třemi syny na kole…



David Beckham vzal své syny Brooklyna, Romea a Cruza v neděli na projížďku po cyklistických stezkách ve Venice Brach v Kalifornii.

Dal si rovněž pozor na jejich bezpečí. Zatímco všichni tři chlapci měli ochrannou helmu, samotný „Becks“ se rozhodl pro lehkou čepičku.

V ruce navíc držel po celou dobu jízdy rasta čepici, kterou proslavili Jamajčané. „Snad si neplánuje udělat dredy,“ napsal redaktor listu The Sun.

Nic takového sice později Beckham nepřipustil, zato si dovolil v zábavném pořadu ostříhat moderátora George Lopeze, který ho požádal o jeden ze slavných "Becksových" účasů.

Beckham před kamerami potvrdil, že kromě fotbalu by se uživil i jako zdatný kadeřník. Však se sám také občas "šmikne", když se mu po ránu znelíbí jeho aktuální účes.

A co moderátorovi Beckham na hlavě udělal? Slavného kohouta, podívejte se sami:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud