27. února 2009 • 12:54

Abrahama testují Korejci!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

V zimě ukončil své působení v kyperské Larnace a teď si fotbalový rebel Martin Abraham hledá nové angažmá. Zamířit by mohl do exotické Jižní Koreje, kam si bývalého záložníka Sparty a Slavie pozval na testy nejmenovaný klub.



„Mohu potvrdit, že Martin je opravdu na zkoušce v Jižní Koreji. Ale název klubu zatím neprozradím,“ řekl hráčův agent Dalibor Lacina pro deniksport.cz.

Abrahama stále váže smlouva v pražské Slavii, která vyprší až za dva a půl roku. Do Jižní Koreje by tak zamířil na roční hostování.

„Definitivní rozhodnutí by mělo padnout 6. března,“ dodal Lacina.

Před několika dny se spekulovalo, že by Abraham mohl zamířit do Ruska. To ale podle důvěryhodného zdroje serveru deniksport.cz určitě nevyjde. Žádné jiné nabídky totiž 30letý fotbalista neobdržel.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud