9. února 2009 • 12:47

Olomouc: Toleski nevyšel, Šenkeřík ano?

Autor: sid, pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prioritou byl pro Sigmu Olomouc Goče Toleski, ale toho trenér Slavie Karel Jarolím neuvolní. Mezi oběma kluby tak pravděpodobně dojde k zcela jiné dohodě. Na odchodu je údajně Zdeněk Šenkeřík.



Ze Slavie byl na odchodu Toleski, o něhož projevila velký zájem Sigma. „Pro Olomouc byl jasnou prioritou. Je to rozený střelec a má velké jméno,“ zdůvodnil zdroj blízký Sigmě.

Nyní to ale podle informací Sportu vypadá na Zdeňka Šenkeříka, jemuž by trenér Jarolím v přesunu do Olomouce nebránil.

„Jeden útočník od nás odejde a jeho jméno pravděpodobně oznámíme už v úterý, zatím ještě čekáme, jak na tom hráči budou zdravotně,“ uvedl pro deniksport.cz generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Šéf červenobílých také potvrdil, že tento forvard by měl skutečně zamířit do Sigmy Olomouc, jak se v posledních dnech spekulovalo.

„Nějakého útočníka po nás chtělo samozřejmě víc týmů, ale my preferujeme Olomouc,“ doplnil Doležal.

Otazník však visí nad samotným Šenkeříkem, kterému se na Hanou příliš nechce. „Ve Slavii mu za půl roku končí smlouva a v Praze by byl víc na očích pro případné zájemce ze zahraničí,“ sdělil zdroj Sportu.

Kouč Jarolím má v útočné formaci přetlak, proto se v poslední době mluvilo o odchodu Toleského, Ivany a právě Šenkeříka. Zatím to vypadá tak, že první jmenovaný v Edenu zůstane. Ovšem Sigma boj o Toleského nevzdává...

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud