8. února 2009 • 22:00

Všechny tyto krásky milují průšviháře Phelpse

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Ve skříni má čtrnáct zlatých medailí, v diářku požehnaně telefonních čísel na ctitelky, které zatoužily po jeho skvostném tělu. Fenomenální sportovec Michael Phelps o děvčata nikdy neměl nouzi.



Některým odolal, jiným ne. Tyhle všechny se o přízeň plaveckého prince ucházely. Co na zástup ctitelek asi říká jeho přítelkyně, servírka z Las Vegas Caroline Pal?

Amanda Beard (27)

Amanda BeardováFoto Internet

Americká šampionka a taky provokatérka, co se na fotografiích nebojí odhalit ani ty nejintimnější kousky jejího těla vztah s mladinkým plavcem popírá. „Já a on? Proboha běžte, vždyť je ošklivý a já mám vkus,“ pronesla dokonce. Později se za svá slova omluvila. „Michael je tak vtipný. Je jako můj mladší bráška,“ dodala.

Cameron Diaz (36)
FamousFoto YouTube

Být nejlepší na světě? To je přece tak sexy. A dámy to přitahuje doslova jako magnet. Do Phelpsova těla se při olympiádě v Pekingu prý zbláznila i hollywoodská herečka Cameron Diaz. „Vypadá tak chladně. Přesně ona by mohla hrát moji partnerku ve filmu o mém životě,“ nechal se slyšet olympisjký rekordman.

Stephanie Rice (20)
Stephanie Riceová (Austrálie), 20 let, plavkyně, držitelka tří zlatých medailíFoto Internet

Budoucí plavecká královna si na Phelpse udělala zálusk při Hrách v Pekingu. Dokonce spolu absolvovali několik reklamních akcích, na nichž si náramně rozuměli. „Michaela obdivuju pro jeho fyzické dispozice a proto, co všechno dokázal,“ sdělila Stephanie, která sama na Hrách v Číně získala tři zlata.

Lily Donaldson (22)
Lily DonaldsonFoto Internet

Britská supermodelka, která začala na přehlídkových molech vystupovat už v šestnácti letech, patří mezi nastupující generaci manekýn. Slavní návrháři po ní doslova prahnou stejně jako ti nejlepší fotografové módy na světě. O Phelpse prý bojovala společně s Amandou Beard. Mimo jiné je tváří Christiana Diora či Dolce a Gabbana.

Pamela Anderson (42)
Pamela AndersonováFoto AFP

Slavná herečka se v seriálu Pobřežní hlídka asi dostatečně nenabažila polonahých chlapíků. Během olympiády se totiž zamilovala právě do Phelpse. „Plavecká těla jsou nejkrásnější a on je tím nejlepším z nejlepších. Fakt. Ten způsob, jak třese svými pažemi před tím, než skočí do bazénu…“ rozplývala se hvězda.

Amanda Beardová
Amanda Beardová

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud