28. ledna 2009 • 00:00

Ronaldovy pařby dělají trenérovi starosti

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoli hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo ještě neabsolvoval svůj debut v Corinthians, už dělá svému novému týmu starosti. Bývalého trojnásobného nejlepšího hráče světa podle ankety FIFA totiž vyfotili o víkendu v šest hodin ráno před nočním klubem.



"Samozřejmě mi to dělá trochu starosti, i když respektuju osobní život všech profesionálů," řekl kouč Corinthians Mano Menezes. "Sám si uvědomuje, že taková věc poškodí jeho image i nás, protože my to budeme muset vysvětlovat," dodal trenér.

Dvaatřicetiletý Ronaldo se pokouší potřetí v kariéře vrátit mezi elitu po těžkém zranění kolena. Naposledy hrál téměř před rokem v dresu AC Milán a v zápase s Livornem si poranil levé koleno, s nímž musel na operaci.

Jeho debut v dresu Corinthians se očekává pravděpodobně koncem února a kouč Menezes doufá, že svými výkony dá mistr světa z roku 2002 zapomenout na medializovaný noční život.

"Víte, jak fanoušci přemýšlí. Když se vyhraje, všechno je v pořádku. Když ale neproměníte šanci nebo prohrajete, pak řeknou, že za to může vaše ponocování," uvedl kouč čtyřnásobných brazilských šampionů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud