6. ledna 2009 • 16:48

Rajnoch: stačí podpis

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Mladá Boleslav bude muset pro jarní části vybrat nového kapitána. Dosavadní nositel pásky Jan Rajnoch totiž už téměř jistě odehraje druhou polovinu sezony v bundesligovém Cottbusu. Středočeši ovšem bleskově našli náhradu, ze Sparty přijde Ondřej Kúdela.



Zainteresované strany nechtěly posun v jednání příliš komentovat. „Ještě není vše uzavřeno, během středy by mělo dojít k rozhodnutí,“ sdělil Sportu Pavel Zíka z agentury Sport Invest.

Velmi dobře informovaný zdroj Sportu však tvrdí, že fotbalová akce á la Kulový blesk je dohodnutá, zbývá vše stvrdit podpisy na připravené smlouvy.
Pokud se nestane nic neočekávaného, Rajnoch se už dnes vydá do Cottbusu, kde by měl být odpoledne po podpisu prezentován jako nová posila Energie v jarních záchranářských bojích. Už ve čtvrtek by měl odletět s týmem na soustředění.

Rajnoch odejde na půlroční hostování s opcí. Boleslav dostane přibližně osm milionů korun. Pokud se hostování na konci sezony změní v přestup (v případě záchrany automaticky), navýší se částka na celkových padesát milionů a hráč podepíše smlouvu do léta 2012. Opora Středočechů však má ve smlouvě klauzuli, že v případě sestupu se může okamžitě vrátit.

Mladá Boleslav už si vyhlédla náhradu za Rajnocha, stane se jí Ondřej Kúdela, za kterého Sparta zinkasuje částku pohybující se okolo dvanácti milionů korun s tím, že pražský klub získá podíl i na jeho případném dalším přestupu. Také v tomto případě se všechny strany již dohodly na podmínkách a zbývá jen písemné potvrzení.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud