5. ledna 2009 • 16:22

Boleslav do přípravy i s Rajnochem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

I se svým kapitánem a největší osobností Janem Rajnochem, o nějž projevuje eminentní zájem především bundesligová Chotěbuz, dnes vkročili do zimní přípravy fotbalisté Mladé Boleslavi.



Jejich kádr se oproti podzimní části sezony změnil jen minimálně, trenér Pavel Hapal přivítal pouze navrátilce z hostování v Liberci Jaroslava Dittricha. Ve městě automobilů zatím nehlásí ani žádné odchody.

Pro druhý tým nejvyšší soutěže bude v zimní pauze klíčovou otázkou právě Rajnochovo setrvání, či jeho možný odchod. Do svých služeb ho láká Chotěbuz, které by se stoper či defenzivní záložník hodil pro jarní záchranářské boje.

"Zahraniční angažmá bych si vyzkoušel určitě rád, i když nikam neutíkám," řekl dnes novinářům Rajnoch. Jeho možný odchod je však podle všeho ještě daleko. "Nejsme nuceni nikoho prodávat. Ale pokud přijde zajímavá nabídka, tak se jí samozřejmě budeme zabývat," řekl ČTK ředitel komunikace klubu Petr Svěcený.

Chotěbuz by prý Rajnocha chtěla získat na hostování s opcí, zatímco Středočeši by dali přednost rovnou přestupu.Trenér Hapal však zřejmě bude v zimní přestávce pracovat s týmem, s nímž zažil úspěšné podzimní tažení. Na dnešním tréninku se mu hlásil i rekonvalescent Tomáš Hrdlička.

Ten většinu sezony zmeškal kvůli zlomenině zánártní kůstky, ale nyní se už znovu připojil k mužstvu.Mladoboleslavští úvodní týden přípravy stráví v domácím prostředí, ve čtvrtek je čekají fyzické testy na pražské FTVS a o víkendu pak halový turnaj Víkend šampionů v Praze.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud