3. ledna 2009 • 19:16

Dukla vyhrála turnaj v Německu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druholigová Dukla Praha vyhrála halový fotbalový turnaj v německé Riese. Ve finálovém utkání porazili Pražané bundesligovou Chotěbuz 2:1 na penalty, zápas skončil 3:3.



Dukla ve finále oplatila Chotěbuzi porážku 1:3 ze základní skupiny, v dalším zápase porazila Lokomotivu Lipsko 6:3 a v semifinále 5:1 tým bundesligových veteránů Global United. V utkání o celkové prvenství nezlomil Pražany ani průběžný stav 1:3.

O poznání hůře se vedlo druhému českému zástupci, fotbalistům Plzně. Ti totiž v úvodním utkání skupiny podlehli druholigovému Duisburgu 1:2 a i když po remíze 2:2 s Global United mohli ještě doufat v postup, jejich naděje zhasil výsledek posledního zápasu. Global United totiž s Duisburgem uhráli výsledek 3:4 a zásluhou o gól lepší střelecké bilance postoupili.

Plzeň poslala do Saska rezervní tým, doplněný několika mladíky z elitního výběru, který zahájí přípravu až v neděli. V kabině by se měl ukázat poprvé i téměř dvoumetrový slovenský stoper Tomáš Hájovský, který by měl přestoupit z druholigového Sokolova.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud