27. prosince 2008 • 04:00

Otevřený dopis českých skokanů na lyžích

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští reprezentanti ve skocích na lyžích se vzbouřili proti vedení úseku a nárokují si reklamy na lyžích, které nejsou součástí reprezentační smlouvy. Funkcionáři jim hrozí odvetou. Přečtěte si dopis, kteří zaslali skokané vedení svazu.



Pane Leoši Škodo a Mgr. Rostislave Jozífku,

chceme Vás předem upozornit, že již delší dobu dochází k dost podstatným nesrovnalostem ve vlastnictví reklamních ploch a jejím využití, či spíše již delší dobu nevyužití z Vaší strany. Skokanské lyže jsou majetkem naším (reprezentantů) nikoliv svazu, či úseku.

Z tohoto důvodu také budeme po zbytek zimní sezony 2008/2009 využívat reklamních ploch na skokanských lyžích pro osobní účely a využijeme proto plochu k tomu určenou. Vy, jako úsek skoku můžete samozřejmě nadále využívat reklamních ploch v rozsahu 350 cm2, přesně tak, jak je to uvedeno v reprezentační smlouvě, která je podepsána mezi Vámi a námi reprezentanty.

Skokané v ohrožení >>>

K dnešnímu dni je využito 48 cm2 na hlavě a 110 cm2 na skokanské kombinéze, zbytek ploch je pokryt reklamami, které tam vůbec být nemusí, takže máte určitě stále co nabídnout případným zájemcům o sponzoring v sezóně domácího šampionátu.

Jak je to s dalšími 50 cm2, které nejsou ve smlouvě vůbec uvedeny, je také otázkou. Pokud byste chtěli, tak samozřejmě můžeme jednat o případném odkoupení reklamní plochy ze skokanských lyží.

S pozdravem reprezentanti ČR ve skoku na lyžích

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud