22. prosince 2008 • 20:20

Owen v zimě z Newcastlu neodejde

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Michael Owen v zimním přestupovém období z Newcastlu neodejde. Útočník v reakci na spekulace o přestupu prohlásil, že v klubu zůstane minimálně do léta, kdy mu vyprší smlouva.



"Doufám, že to bude bráno jako pozitivní krok, nerad bych slyšel, že nejsem loajální," citovala Owena agentura AP.

"V klubu jsem spokojený a jde mi jen o to, všechno si v klidu promyslet. Před týdnem mi bylo 29, takže další krok v kariéře pro mě bude hodně důležitý," dodal.

Owen prohlášením reagoval na spekulace, které se v Anglii rozhořely poté, co nedávno odmítl nabídku klubu na novou tříletou smlouvu.

"Nejde mi o peníze. To jsem řekl klubu už dávno. Z klubu v lednu neodejdu a pod osobitým vedením Joe Kinneara chci týmu pomoci dostat se v tabulce nahoru," uvedl Owen, kterému kontrakt vynáší 120.000 liber týdně (3,3 milionu korun).

Po sezoně je při jednání o nové smlouvě ochoten přistoupit i na nižší plat. Do Newcastlu přišel Owen před třemi lety z Realu Madrid, předtím byl ikonou v Liverpoolu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud