20. prosince 2008 • 19:08

Sparta potvrdila, že Slepička odejde

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Sparty Praha dnes oficiálně potvrdilo, že se domluvilo se zástupci Dinama Záhřeb na přestupu Miroslava Slepičky. Transfer však bude administrativně dotažen až po zahájení zimního přestupního období počátkem ledna příštího roku.



Transfer však bude administrativně dotažen až po zahájení zimního přestupního období počátkem ledna příštího roku. ČTK to řekl personální ředitel pražského klubu Jakub Otava.

O Slepičkově přestupu informoval v minulých dnech chorvatský tisk, který se odvolával na informace tamních klubových funkcionářů. Sparta v pátek ještě dohodu nepotvrdila, ale nyní už je prý s Dinamem definitivně domluvena. "Mohu potvrdit, že oba kluby se na přestupu dohodly, ale až počátkem ledna bude možné transfer považovat za uzavřený," uvedl Otava.

Záhřeb loví sparťana Slepičku >>>
Slepička má namířeno do Záhřebu >>>


Tomu ale asi nebude nic bránit. S
edmadvacetilý fotbalista je už údajně také se Záhřebem na podmínkách domluven a všechno bude oficiálně zpečetěno počátkem ledna v Chorvatsku, kde Slepička podstoupí zdravotní testy a podepíše dvouapůlletou smlouvu. Kluby přestupovou sumu neoznámily, podle zákulisních informací doputuje do letenské pokladny milion eur, v přepočtu 26 milionů korun.

Fotbalista bere nové angažmá po tříletém působení na Letné jako novou výzvu. "Ze Sparty se mi nebude vůbec odcházet lehce. Prožil jsem zde nádherné roky, zvykl si na prostředí klubu a především na fanoušky, kterým tímto moc děkuji za podporu," řekl odcházející útočník.

Pro dvojnásobného českého reprezentanta to bude první zahraniční angažmá. V české lize hrál do roku 2002 za Příbram, před přestupem do Sparty v roce 2005 působil tři roky v Liberci. V nejvyšší soutěži odehrál Slepička 151 zápasů a nastřílel 31 gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud