22. prosince 2008 • 17:28

Fotbalový skandál: za sex s prostitutkou sto tisíc liber!

Autor: thesun.co.uk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z vrcholových fotbalistů anglické Premiér League se oddával sexu s prostitutkou. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby se tento intimní akt nestal předmětem vydírání.



Reportéři britského deníku The Sun získali informaci o záznamu, na kterém si ženatý fotbalista užívá sexuální hrátky s tajemnou blondýnou. Avšak spolek gangsterů, který nahrávku vlastní, se hráče snaží vydírat a získat od něj vysokou částku za to, že nahrávku nezveřejní.

Chtějí 100 tisíc liber! Pokud fotbalista odmítne zaplatit, gangsteři mu vyhrožují, že nahrávku zveřejní na internetu, kde se na ni za minimální poplatek může každý podívat. Navíc by se zřejmě brzy o všem dozvěděla jeho manželka.

Reportéři deníku The Sun se vydali do podniku v jižním Londýně, kde se měli na vlastní oči přesvědčit o tom, co se oné noci vlastně stalo. Video ukazuje hráče, kterak v maximálním uspokojení leží na pohovce. Měl na sobě ještě slipy i ponožky, zatímco lehká dívka již vykonávala svou práci.

Fotbalista, jehož jméno nemůžeme prozradit, se poté otočil tváří přímo do kamery, která jej zachycuje při posílání textové zprávy. Gang se svým původním požadavkem nepochodil, a proto jej zrušil. Jenže místo toho po hráči začal vymáhat padesát tisíc liber a dalších padesát tisíc eur za zrušení originální nahrávky.

Reportérům se podařilo sehnat stanovisko jednoho člena gangu. Ten tlumočil požadavky svých kolegů. Odmítl sdělit, jak se skupina k nahrávce dostala. Zároveň ale vyhrožoval, že by se v případě potřeby mohli obrátit na blondýnu, která by jistě nemlčela.

Podle jeho slov byl daný fotbalista několikrát v úzkém kontaktu s gangem a pokoušel se o dohodu. To přesto, že hráč se od této zprávy zcela distancoval. Fotbalista však nakonec požadavky odmítl. Navíc vyděračům hrozí, že je udá a nahrávku získá zpět.

Blízký zdroj daného hráče řekl, že fotbalista se odmítá podřídit nárokům gangu a trvá na tom, že se jedná o podvod, který si objednali internetoví všeználkové.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud