Jonáš Bartoš
15. prosince 2008 • 17:01

Rajnoch do Cottbusu?

TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kolem kapitána Mladé Boleslavi Jana Rajnocha začíná být rušno. Podle německého serveru Kicker.de se o sedmadvacetiletého fotbalistu zajímá bundesligový celek Energie Cottbus.



O zájmu bundesligových celků o mladoboleslavského záložníka se mluvilo již v minulém týdnu, spekulovalo se zejména o Mönchengladbachu a Bochumi.

Německý fotbalový magazín Kicker však přinesl informaci, že defenzivního univerzála láká do svých služeb Cottbus!

Odejde Rajnoch do Německa? >>>

Trenér šestnáctého celku bundesligy Bojan Prasnikar hodlá pro jaro mužstvo doplnit o dva hráče. Mezi hlavní kandidáty na místo defenzivního štítu patří právě mladoboleslavský Jan Rajnoch.

V Mladé Boleslavi však o zájmu o svého kapitána nic nevědí. "Žádnou konkrétní informaci na stole nemáme," oponuje Petr Svěcený, ředitel komunikace aktuálně druhého celku Gambrinus ligy.

Samotný Rajnoch by se eventuálnímu přestupu do Německa nebránil. "O nabídce Cottbusu nic nevím, ale angažmá v zahraničí mě vždy lákalo," řekla opora severočeského klubu.

Sedmadvacetiletý kapitán Mladé Boleslavi patří k největším hvězdám české nejvyšší soutěže. Dařilo se mu zejména v loňské sezóně, kdy nastřílel 11 gólů.

V srpnu si odchovanec Sparty Praha odbyl premiéru v reprezentačním dresu proti Anglii. Ve Wembley nastoupil na jedenáct minut. Druhý start za český národní výběr si připsal v říjnovém kvalifikačním utkání se Slovinskem.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud