12. prosince 2008 • 16:41

Adriano nebyl opilý, byl u doktora

Autor: Tomáš Bělonožník
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Inter Milán oficiálně popřel informace, které tvrdily, že Adriano byl včera vyhozen z tréninku, protože na něj dorazil pod vlivem alkoholu.

 



Italský deník La Gazzetta dello Sport dnes napsal, že trenér Interu, Jose Mourinho, vykázal brazilského útočníka z tréninku, neboť na něm byly vidět známky únavy z předešlé noci. Klub ovšem záhy přišel s prohlášením, ve kterém Adrianovu tréninkovou absenci vysvětluje lékařským vyšetřením. Šestadvacetiletý útočník v úterním zápase Ligy mistrů střídal už po prvním poločase, údajně kvůli zranění pravého stehna.

Nalitý Adriano vykázán z tréninku Interu >>>

Některé zdroje mluvily o tom, že společně s Adrianem byl potrestán i obránce Maicon. Ten se ale podle stanoviska klubu pouze účastnil lehkého individuálního tréninku společně s dalšími hráči, kteří odehráli podstatnou část utkání proti Werneru Brémy.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud