11. prosince 2008 • 04:00

Zmrzačil se sněžnou frézou

Autor: ČTK, Sport
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádnou smůlu má v poslední kapitán hokejistů Colorada Joe Sakic. Nejprve ho trápila vyhřezlá ploténka, a když se konečně mohl ohnout, způsobil si další, daleko horší zranění. Zpřetrhal si šlachy v prstech při práci se sněžnou frézou!



Spoluhráč Milana Hejduka si prodloužil svou neplánovanou pauzu a pod Skalistými horami zavládl smutek. Fanoušci si na svou modlu budou muset počkat celé tři měsíce!

„Strčil ruku tam, kam rozhodně neměl, může být velmi šťastný, že se uzdraví," rozčiloval se nad hokejistovým počínáním viceprezident klubu Jean Martineau.

„Byl jsem ho navštívit v nemocnici a on byl na sebe neskutečně naštvaný. Nikdy jsem ho neviděl v takovém stavu a to se známe 21 let," pokračoval Martineu.

„Podstoupil zákrok u specialisty, měl by se zcela zotavit," uklidňoval zděšené příznivce Avalanche týmový doktor Andy Parker. Kromě poraněných šlach má Sakic tři prsty zlomené.

Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru, mistr světa a olympijský šampion v létě uvažoval o tom, že s hokejem skončí. Nakonec se ikona Colorada rozhodla pokračovat. V letošní sezoně však nastoupil Sakic kvůli potížím se zády jen v 15 zápasech, v nichž si připsal dva góly a deset asistencí.

Články odjinud


Články odjinud