5. prosince 2008 • 04:00

Raubíře Řepku lákají do přeboru!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelné! Zatímco trenér a zároveň manažer fotbalové Sparty Praha Jozef Chovanec možná ještě přemítá, komu dá dnes padáka, jedna z jeho hvězd, Tomáš Řepka, možná odejde sama.



Třiačtyřicetiletý obránce dostal podle zákulisních informací nabídku z Velvar, v současné době třetího týmu středočeského krajského přeboru!

„Uvidíme. Můžu skončit, zůstat, odejít do zahraničí. I když v mém věku už moc parády nenadělám,“ nechal se Řepka slyšet během podzimu.

KOLIK SI VYDĚLAL ŘEPKA?
Ve West Hamu
4 000 000 měsíčně

Ve Spartě
1 000 000 měsíčně

... a kolik by měl ve Velvarech?
15 000 měsíčně
Když ale nepřijde nabídka ze zahraničí, mohla by nastat nečekaná varianta: Řepka by ukončil kariéru vrcholového sportovce a na jaře by se mohl objevit právě ve Velvarech. „Je to kamarád našeho mecenáše pana Blažka,“ řekl předseda klubu David Vedral. „Proto se u nás byl podívat. Kdyby ukončil profesionální kariéru, máme šanci.“

O přestupové bombě hovoří i konkurenční týmy. „Už když hráli u nás, tak o tom mluvili,“ řekl manažer Litole Josef Borecký. A zrovna týden před tím se Řepka byl na utkání Velvar, po boku mecenáše klubu Františka Blažka podívat.

Dále čtěte:
Sparta loví v Premier League! >>>
Berger: Titul je v rukou Slavie >>>
Sparta: Vymeteme ten chlív! >>>

Blažek už má ve své stáji i jiné ligové koně. Bývalý hráč Příbrami Marek Mucha je se 14 góly druhý nejlepší střelec soutěže a špatně si nevede ani někdejší záložník Blšan Radek Šelicha či útočník Žižkova Daniel Mašek.

Řepka nemá za sebou příliš vydařenou půlku sezony. Modla sparťanských fanoušků se v průběhu podzimní části zranila, a tak odehrála jen deset zápasů. „Počítáme s ním i na jaro,“ řekl sparťanský mluvčí Jakub Otava.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud