1. prosince 2008 • 17:43

Realu se zranili další tři fotbalisté

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Na již tak početnou marodku Realu Madrid přibyli po sobotní prohře 1:3 s Getafe další tři fotbalisté. Kvůli svalovým potížím budou "Bílému baletu" chybět obránci Pepe s Miguelem Torresem a také záložník Wesley Sneijder.



Huntelaar míří do Realu Madrid ›››

Naopak na San Bernabeu by se mohl v lednu objevit nizozemský kanonýr Klaas Jan Huntelaar.

Torres se Sneijderem museli kvůli zraněním střídat už v prvním poločase sobotního utkání, u Pepeho odhalilo potíže až dnešní vyšetření. Podle agentury Reuters si Pepe nezahraje až čtyři týdny, Torres tři a Sneijder dva.

Diarra možná přijde o zbytek sezony ›››

Všechny tři fotbalisty bude trenér Bernd Schuster postrádat 10. prosince v posledním utkání Ligy mistrů se Zenitem Petrohrad. Real už má však postup do osmifinále jistý. Pepe s Torresem pak budou týmu chybět o čtyři dny později v duelu s Barcelonou, Sneijder už by ale měl být v pořádku. Ve španělské lize je Real až na čtvrtém místě, na první místo ztrácí šest bodů.

Kromě čerstvě zraněné trojice přišel Real do konce sezony o kanonýra Ruuda van Nistelrooije. Podle španělských médií by měl nizozemského střelce nahradit jeho krajan Huntelaar.

Vedení Ajaxu, v jehož dresu dal pětadvacetiletý útočník v 90 zápasech 75 gólů, se prý dohodlo s Realem na přestupní částce v přepočtu 604 miliony korun. Real by měl Huntelaara představit jako novou posilu v úterý, po setkání hráče s trenérem Schusterem.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud