27. listopadu 2008 • 18:35

Klokanky se (ne)stydí!

Autor:
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Umějí zapařit, zafandit… Ale také hrát futsal. Hráčky Klubu Bohemians to dokázaly v celé své nahotě.



Tedy fotbal ve zmenšené podobě. Klub DFK Klokanky, spolek děvčat, které milují vršovické Bohemians 1905, se rozhodl, že »nažene« fanoušky i na své zápasy. Proto slečny nafotily kalendář odvážných fotek.

„Na začátku jsme se trošku styděly,“ přiznává jedna z Klokanek Simona Tichovská. „Ale nakonec to byl parádní zážitek.“ Umělecké snímky vznikaly ve sladovně u Berouna, fotbalové na stadionu v Ďolíčku. „Nedivte se, naše heslo je: Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!“ Přinášíme celý rozhovor se s krásnou hráčkou futsalu Simonou Tichovskou...

Kalendář odvážných futsalistek z ĎolíčkuFoto www.bohemians1905.cz

Co vedlo Klokanky k nafocení tohoto kalendáře?
Nápad na focení tohoto kalendáře vznikl již dávno na hromadné akci Klokanek. Nenásilnou formou získat nejen peníze na podporu našeho klubu DFK Klokanky, ale také oslovit naše budoucí fanoušky.

Bylo těžké přemluvit všechny Klokanky?
Sice naše soupiska čítá více hráček, než je počet měsíců,ale jsem ráda, že se našlo nás 12, které do toho šly nejen pro svůj klub, ale také zažít něco nevšedního.

Kde probíhalo focení a co říkáte výsledné podobě?
Focení „fotbalových“ akcí probíhalo díky podpoře vedení klubu Bohemians 1905 v našem milovaném Ďolíčku. Umělecké fotografie vznikly ve sladovně u Berouna. Výsledná podoba kalendáře v mnohém předčila naše představy, a to hlavně díky našim šikovným fotografům.

Jaký vztah mají vlastně Klokanky k Bohemce? Chodíte pravidelně na zápasy?
Díky Bohemce jsme vznikly, protože převážná část našeho týmu patří ke skalním fandům Bohemky. Jestli chodíme na zápasy? Rozhodně u nás platí: „Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!!“

Jak se vyvíjí družstvo Klokanek, jak si stojíte v soutěžích?
Po loňské podzimní sezoně, kdy jsme sbíraly především zkušenosti a výsledky nebyly nijak oslnivé.. Nyní se nacházíme uprostřed tabulky Strahovské ligy i oficiální Pražské ženské ligy futsalu. Zanedlouho ( 6.12. 2008) se zúčastníme Mistrovství České republiky ve futsalu žen.

Jak se dá přihlásit do vašich řad?
Jednoduše návštěvou našich stránek www.klokanky.wz.cz, kde případné zájemkyně naleznou kontakt a dozví se spoustu dalších věcí…

Kalendář odvážných futsalistek z Ďolíčku
Kalendář odvážných futsalistek z Ďolíčku

Témata:  nahota, futsal
Články odjinud


Články odjinud