Pavel Novotný
27. listopadu 2008 • 00:15

Drogba klepe na dveře Interu Milán

TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTOGALERIE - Didier Drogba v černomodrém dresu Interu Milán? Začněte si zvykat. Podle britských médií je přestup útočníka z Pobřeží slonoviny během zimního přestupového termínu na spadnutí.



Velký zájem Interu o získání Drogby představitelé italského klubu nijak netají. A rozhodně nehodlají nic ponechat náhodě. Víceprezident černomodrých Marco Branco se s produktivním útočníkem již osobně setkal v jedné z londýnských restaurací.

Didier Drogba aneb kouzelník s balónem

Spolu s Marcem Brancem se snažil hvězdu Chelsea ulovit do italských sítí i manažer současného kouče Interu Milán Jose Mourinha Jorge Mendes "Nevím o tom, že by tam můj manažer byl," snažil se mlžit portugalský kouč.

Celý "lov na Drogbu" se konal v luxusní italské restauraci Lucio, která je oblíbeným cílem i hráčů a čelních představitelů londýnského klubu.
Podle italských médií by mohl třicetiletý útočník definitivně změnit dres v lednovém přestupovém termínu.

Dále čtěte:
Drogba je simulant, tvrdí Mourinho >>>
Drogba hodil minci zpět do hlediště>>>
Drogba před disciplinárkou >>>
Napraví Chelsea porážku z Říma? >>>


Vyjádření představitelů Chelsea k celé kauze případného odchodu útočníka se prozatím nepodařilo sehnat. Blues odletěli ke středečnímu utkání skupiny Ligy mistrů do Bordeaux.




Balit věci si naopak s jistotou může Michael Mancienne. "Mancienne momentálně nemá místo v prvním týmu Chelsea. Na jeho pozici mám další čtyři hráče, kteří mají přednost," definitivně vzal naději jednadvacetiletému hráči Scolari.

Potencionální hvězdička Chelsea odchází na tříměsíční hostování do druholigového Wolverhamptonu. Mancienne hostoval v posledních dvou sezónách v jiném druholigovém klubu, Queens Park Rangers.

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud