27. listopadu 2008 • 10:56

Rajnoch: Sen? Manchester United!

Autor: Sport
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový záložník Mladé Boleslavi a český reprezentant Jan Rajnoch dnes od 11:15 odpovídal v on-line rozhovoru čtenářům internetového portálu deniksport.cz. Prozradil, mj. že jeho snem je angažmá v Manchesteru United!



O titulu je v Gambrinus lize podle Rajnocha rozhodnuto. „Aby nevyhrála Slavia, to by musel spadnout Eden," smál se při ONLINE rozhovoru kapitán mladoboleslavských fotbalistů.

Však by se také v budoucnu červenobílému dresu nebránil. „Slavia je určitě lákavá. Navíc už jsem pod trenérem Jarolímem trénoval a jeho tvrdé dávky mne posunuly fotbalově dál," vzpomínal na přísného kouče, který ho vedl ve Slovácku.

Lhostejný mu však není ani osud druhého pražského „S". Na Letné udělal své první fotbalové krůčky.

„Původně jsem sparťan. Současná krize je vyústěním dlouhodobé krize. Cesta, kterou se klub vydal, není dobrá. Fotbal by se měl dělat jinak," důrazně říkal Rajnoch.

Pořádně ho naštvalo, když se jeden z čtenářů vyjádřil ve svém dotazu ve smyslu, že se Rajnoch na návrat do Sparty necítí. „Kdo jako řekl, že se necítím?" durdil se.

Sám by však nejraději přestoupil do zahraničí. „Chtěl bych si zahrát nějakou kvalitní ligu, je mi vcelku jedno, kde by to bylo," přiznával. "A sen? To je určitě Manchester United!"

Nebál by se ani do Turecka. „Atmosféra je tam parádní, ale je jednotlivé kluby se od sebe hodně liší," upozorňoval.

Dopustit Rajnoch nedá ani na Mladou Boleslav. „Já sem tady moc spokojený," říká s úsměvem. „Pomohla mi k tomu, abych byl v reprezentaci, zahrál jsem si s ní v pohárech. Letos se do nich rozhodně chceme probojovat znova. Na druhé místo v lize máme určitě!" dodával bojovně.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud