7. února 2009 • 12:00

Kocurová léčila "Rosu" na Maledivách!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trudné časy bylo třeba aspoň trochu prosvětlit. A tak Tomáš Rosický, kapitán fotbalové reprezentace, který už od konce ledna nehraje kvůli zranění, vyrazil na báječnou dovolenou: společně s přítelkyní Radkou Kocurovou a bráchou Jiřím strávil tři týdny na Maledivách.



Záložník Arsenalu pobýval na ostrovech v Indickém oceánu před druhou operací. Tu absolvoval v Německu 10. listopadu. „Klub to samozřejmě povolil,“ řekl Blesku zdroj, jenž si nepřál být jmenován.

Rosický: další tajemná operace >>>

Ani Kocurová, modelka a rosnička TV Nova, kterou Blesk zastihl při otevření nové sportovní prodejny v obchodním centru na Pankráci, romantickou dovolenou nijak nekomentovala.

Rosický se po návratu vydal do Mnichova, kde absolvoval už druhý zákrok na své zraněné podkolenní šlaše. Po něm by se měla jeho táhnoucí se rekonvalescence konečně urychlit.

Radka Kocurová vypadala v šatech z ranních červánků, jako by hrála v pohádce
Radka Kocurová vypadala v šatech z ranních červánků, jako by hrála v pohádce


„Věříme, že se po Novém roce vrátí na trávník,“ řekl kouč Arsenalu Arsene Wenger. „Stoprocentně s ním počítám na březnové zápasy kvalifikace mistrovství světa,“ dodal trenér reprezentace Petr Rada.

Rosický: zase další potíže >>>

Kapitán národního mužstva není první, komu po zranění povolil klub zdravotní dovolenou. Brankář Petr Čech mohl s posvěcením Chelsea strávit po těžkém zranění hlavy před dvěma lety necelé dva týdny v Dubaji.

Paska: Rosického operace dopadla na jedničku >>>

Pak se vrátil do hry ve skvělé formě. Pomůže exotika i Rosickému?

Články odjinud


Články odjinud