17. listopadu 2008 • 00:00

Drsňák Demichelis? Je zženštilý!

Autor: mim
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Obránce Bayernu Mnichov Martin Demichelis a jeho vnadná přítelkyně Evangelina se v rodné Argentině stali terčem posměšků. Zapletli se totiž do trapné epizody jak vystřižené z jihoamerické telenovely.



Sedmadvacetiletý tvrďák je podle zlých jazyků zženštilý a pro svou krásu dělá přespříliš! Důvodem poznámek však není obráncova dlouhá a pěstěná hříva, ale botoxové injekce. Právě těmi si před zápasy opečovává rty, aby byly perfektní a smyslné.



Alespoň to tvrdí plastický chirurg mnoha jihoamerických celebrit Cristian Perez Latorre: "Demichelis je jedním z několika fotbalistů, se kterými jsem spolupracoval. Na rty používá botoxové injekce. Chce se líbit."

Demichelisově o tři roky mladší přítelkyni, herečce a moderátorce Evangelině Anderson, se jistě fotbalový drsňák líbí bez ohledu na pomoc lékařských kouzelníků, sám hráč ale nařčení jednoznačně popírá.



"Je to směšné. Nenosím náušnice, nemám tetování, nemám piercing. Proč bych tedy měl používat botox," sdělil deníku Bild.

Zadák Bayernu dokonce Latorreho podezřívá, že mu jde pouze o pomstu. Hráčova milá se totiž v minulosti plastickému chirurgovi několikrát znelíbila. Svému okolí doporučovala jeho největší rivaly, poté v televizním pořadu označila Latorreho práci za silně podprůměrnou.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud