10. listopadu 2008 • 09:26

Je to neomluvitelné, vědí slávisté

Autor: hst
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tahle cesta za obhajobou titulu nevede. Slávisté odevzdali vyhraný zápas. V poločase vedli v Českých Budějovicích bez problémů 2:0, ale druhý poločas prakticky neexistovali. Domácí excelovali.



„Neumím si to vysvětlit. Je to neomluvitelné, trestuhodné,“ klopil hlavu Marek Jarolím, nejlepší slávista v utkání. Jeden gól dal, na druhý přihrál. „Jenže to znamená jenom bod,“ klopil hlavu. Stejně jako jeho spoluhráči.

„Některé situace jsme řešili strašně lehkovážně a přepouštěli jsme tím domácím aktivitu,“ zlobil se na své hráče trenér Karel Jarolím.

Šíma: Chyběly dva centimetry>>>

Úroveň hry Slavie klesla poté, co byl střídán Tavares. Po jeho odchodu slávisté dvakrát inkasovali. „Ale nebylo to tím, že odešel Mickäel. Tím to nebylo. On si tam hrál sám pro sebe. Ztrácel míče. Měl sice zraněný nárt, ale to ho neomlouvá. Takovou hru si dovolit nemůže. Bylo to nezodpovědné,“ zhodnotil Jarolím výkon svého hráče.

Hlavičkový souboj mezi slávistickým Krajčíkem a budějovickým Sedláčkem
Hlavičkový souboj mezi slávistickým Krajčíkem a budějovickým Sedláčkem


Navíc domácí tým po změně stran předváděl ve srovnání s prvním poločasem diametrálně odlišný výkon. „Velkou zásluhu na tom měli střídající hráči Hudson a Stráský,“ odhalil své tajné zbraně domácí trenér Pavel Tobiáš. „Mohli jsme dát i třetí gól, ale to by pro Slavii bylo příliš kruté,“ dodal kouč.

Slavia málem přišla o všechno>>>


Slávistům navíc evidentně po těžkém zápase s Aston Villou docházely síly. „Na to se nechci vymlouvat. My si teď všechno rozebereme,“ naznačil trenér Jarolím, že má svým hráčům co vytknout. Čeká kabinu pořádný řev? „To přece není o křiku. Udělali jsme chyby, které si rozebereme,“ doprovodil klidný Jarolímův hlas velmi přísný pohled.

Je jasné, že rozbor utkání nebude žádný kabaret.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud