9. listopadu 2008 • 17:19

Růžičkovi se líbila hlavně první třetina

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Vladimír Růžička byl dnes spokojen hlavně s výkonem svých svěřenců v první třetině. "Ta byla, si myslím, výborná. Hráli jsme dobře, byli jsme aktivní."



Reprezentace na Rusy nestačila >>>

"Od druhé to bylo horší, zdálo se mi, že jsme přestali bruslit, a Rusové toho využili," řekl Růžička novinářům. "Druhá i třetí třetina byla podobná. Nějaké šance jsme měli, ale přečkali jsme i dvě tři jejich tutové," uvedl Růžička.

Hráči litovali nevyužitých přesilovek >>>

Klíčovým momentem pak byla nevyužitá česká přesilovka pět na tři. "To by se mělo proměňovat. My jsme to ale nedokázali, stejně jako více než minutu v prodloužení, kdy jsme hráli čtyři na tři," litoval staronový kouč národního týmu, jenž vyzdvihl vynikající výkon brankáře Miroslava Kopřivy.

Růžička: Šest let bez vítězství? Nevadí >>>

Na turnaji jej potěšilo, že Češi ve všech duelech bodovali a hráči se vyznačovali bojovností. "Udělali jsme moc chyb, ale to, co jsme chtěli, to hráči vcelku plnili a jsem spokojený. Musím jim za snahu poděkovat," dodal Růžička.

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud