7. listopadu 2008 • 16:47

Zadák Nikolov posílí Chomutov

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů prvoligového Chomutova získalo do svého kádru zkušeného obránce Angela Nikolova a znovu tak dalo najevo, jak vážně to myslí s plány na postup do extraligy.



Brzy třiatřicetiletý Nikolov byl hráčem Pardubic, naposledy však hájil barvy Třince, kde byl na měsíčním hostování.

Mostecký rodák se dohodl s Chomutovem ihned poté, co mu hostování v Třinci skončilo. V barvách Ocelářů odehrál Nikolov 11 zápasů a zaznamenal jednu asistenci.

"Dnešní dopolední trénink již Angel Nikolov absolvoval společně s mužstvem. Zítra s týmem odjede na víkendové dvojutkání do Olomouce a Poruby. Podle informací od trenérů by měl nastoupit po boku Bombice ve třetí formaci," uvedl na chomutovském webu tiskový mluvčí klubu David Dinda.

Obránce Nikolov vydržel v Třinci měsíc ›››

Bývalý reprezentační obránce si vybudoval jméno především svým dlouholetým působením v Litvínově, po němž následovala zahraniční angažmá ve finském Jyväskylä, ruském Novokuzněcku a švédském týmu Mora.

Po návratu do extraligy nikde dlouho nezakotvil a postupně hrál za Liberec, pražskou Spartu, Znojmo, opět v Litvínově a v Plzni.

Chomutov po vlažnějším vstupu do soutěže zaznamenal sérii osmi vítězství po sobě, kterou až v minulém kole utnul další z hlavních favoritů soutěže Ústí nad Labem.

Aktuální zápasy
Články odjinud