2. listopadu 2008 • 18:00

Znojmo: týden vítězství

Autor: hh
TOP VIDEA
Plekanec o Kladnu: Když se opakují pořád stejné chyby… Skills koučové? Nám stačila ulice
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší týden v lize završilo Znojmo. Třetí vítězství v řadě a první v této minisérii doma režíroval Jiří Dopita. V 59. minutě pečetil výhru Orlů 3:1 a sám načal gólem s pořadovým číslem 301 čtvrtou stovku prvoligových branek.



„Ani si to neeviduju, o třístém gólu mi řekl Radek Hamana v Karlových Varech,“ usmíval se veterán, jemuž bude za měsíc 40 let. „Dnes potřebovaly vyhrát oba týmy, hosté úporně bránili, proto padaly branky hlavně v přesilovkách,“ myslel si Dopita.

Znojmo po třech vítězstvích v řadě opět poskočilo o příčku výš, je 12. „Reprezentační přestávku ale vítáme, máme dost marodů a potřebujeme se doléčit,“ dodává znojemský kapitán.

V dresu Boleslavi hrál naposledy před odchodem do klubu ruské KHL Balašichy Jiří Marušák. Loučil se gólem, ale spokojen nebyl. „Je to slabá náplast, měli jsme tady bodovat,“ litoval ztráty.


Znojemští Orli - BK Mladá Boleslav 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 11. Mojžíš (Čachotský), 38. Mojžíš (Tesařík, Dopita), 59. Dopita (Kucharczyk, Demel)
- 19. Marušák (R. Král, Nouza). Rozhodčí: Hribik - Čížek, R. Prchal. Vyloučení: 4:5. Využití: 2:1. Diváci: 2815.

Znojmo: Trvaj - Tesařík, Bičánek, Mojžíš, Štach, J. Mrázek, Chvátal - Kucharczyk, Dopita, Selingr - Erat, Haman, Čachotský - Demel, Meidl, M. Růžička.
Mladá Boleslav: Chábera - Marušák, Kočí, Posmyk, Brňák, Holub, Schnabel, Bauer, Jindra - Nouza, R. Král, Handlovský - Tomas, Benda, Štrba - P. Barinka, Rod, Boháč - V. Kubeš, T. Sýkora, Eiselt.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud