2. listopadu 2008 • 04:00

Massa vs. Hamilton: tyto ženy je ženou

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lewis Hamilton nebo Felipe Massa? Tihle dva piloti se dnes v Brazílii poperou o titul mistra světa formule 1. Spekuluje se, která zatáčka, či chyba rozhodne o novém šampionovi. V zákulisí však vrcholí bitva o jiný triumf – jejich lásky soupeří o korunku »miss sexy stíhačka«.



Posuďte sami. Která je hezčí: Hamiltonova milenka Nicole Scherzinger, nebo Massova manželka Rafaela Bassi? Pokud si nevíte rády, tady je pár informací o těchto kráskách.

Milenka Hamiltona
Nicole Scherzinger (30)

Nicole ScherzingerFoto www.celebs101.com

S americkou zpěvačkou a tanečnicí skupiny Pussycat Dolls se dal Hamilton dohromady na předávání hudebních cen MTV a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Lewis má rád asi zkušené dámičky. Nicole je totiž o sedm let starší než pilot McLarenu. „Nicole je zkrátka úžasná. Nemohl jsem jí odolat,“ svěřil se Hamilton. Je to prý jeho letošní štístko. Pro ni vyhraje titul. Rady, jak ho získat, od ní neuslyší – Scherzinger totiž špatně řídí!

Manželka Massy
Rafaela Bassi (24)
Rafaela BassiFoto Internet

Massovi drží palce při závodění tahle svůdná a hlavně temperamentní brazilská modelka. Tihle dva se seznámili se ještě za působení Massy ve stáji Sauber, byla to prý láska na první pohled. To by se to jezdilo, mít za zády tuhle krasavici. Jenže Massa má z Rafaely někdy pěkné nervy. Je to totiž šílená »stíhačka«. „Volá mi třeba i sedmkrát denně a to mě někdy znervózňuje. A když si vypnu mobil, tak pěkně zuří,“ zoufá si jezdec Ferrari.

Čtěte také:
Exkluzivní rozhovor s Felipe Massou ›››
Do finále vyrazí Massa z prvního místa ›››

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud