26. října 2008 • 17:37

Komňacký: Homola udělal hrubou chybu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Jablonce František Komňacký byl hodně zklamaný a uvědomoval si, že jeho tým promarnil šanci na udržení se v horní polovině tabulky. Svým hráčům po porážce od Teplic 0:2 vyčítal řadu chyb.



Utkání prý hodně ovlivnilo vyloučení Homoly ve 12. minutě. "Byl bych zvědavý, jak by utkání dopadlo, kdybychom obě mužstva hrála v plném počtu. Možná bychom viděli jiný výsledek a lepší fotbal," uvažoval Komňacký.

Homola jej svým vyloučením rozzlobil. "Přiznám se, že za svůj trenérský život, jsem takovou sitiaci nezažil. Je to hrubá chyba hráče, který musí vědět, že je lepší prohrávat v desáté minutě 0:1, než hrát osmdesát minut o deseti.

Souhrn kola>>>

Teplice pak sice výraznou převahu neměly, ale pak se Hamouz na půlce pokoušel o jakési jesle, namazal soupeři a ten šel z toho vytěžil první gól," litoval Komňacký.

Naopak teplický kouč Jiří Plíšek hýřil spokojeností. Poprvé se na teplické lavičce dočkal výhry na hřišti soupeře a mohl si vychutnat i to, že Teplice v Jablonci naplno zabraly po 10 letech.

Teplice vezou body z Jablonce>>>

"Mám z toho velkou radost. Věděli jsme, že Jablonce bude chtít odčinit porážku z Liberce a Homolovo vyloučení to dost ovlivnilo. Na druhou stranu je třeba říci, že takové zápasy bývají těžší než hrát proti jedenácti," uvažoval Plíšek.

Ten si pochvaloval, jak mu vyšel tah s nasazením Mahmutoviče. Ten připravil branku pro Mareše a na konci udeřil sám. "Jsem rád, že se nám především ve druhé půli, i díky povedenému střídání, podařilo utkání zvládnout.

Nám se poslední dvě utkání nepodařila a nebyli jsme v jednoduché pozici. Tímto se snad zvedneme a začneme vozit i body i z venku," věřil Plíšek.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud