25. října 2008 • 19:17

Škrábeme se ze dna, hlásí Berger

Autor: pj

VIDEO - Poprvé po zranění se objevil na hřišti a Sparta vyhrála. Na Letné porazila Příbram 3:0. „Spadli jsme na dno, ale věříme, že pomalu lezeme nahoru,“ řekl Patrik Berger.



Sparťanský záložník nebyl z vítězství nad Příbramí v euforii. Zůstal naopak při zemi. Je si totiž vědom, že letenský tým stále čeká spousta práce.

Utkání jsme sledovali ONLINE >>>

„Nejsme v lehké situaci, ale musíme se rvát a táhnout za jeden provaz. Je nám jedno s kým hrajeme. Na konci podzimu chceme mít co nejvíce bodů,“ uvedl po utkání Berger.

A jak zdůvodnil krizi Sparty, která ji pronásledovala v posledních týdnech? „Odešli jsme herně. Začalo to v evropských pohárech, pokračovalo zápasy s Teplicemi, Libercem a Slavií. Spadli jsme zkrátka na dno,“ podotkl.

Zeman: Roh? Nacvičený signál>>>

Berger proti Příbrami ještě nenastoupil od první minuty. Po zranění se totiž na celých devadesát minut necítí. „Trénoval jsem pouze čtyři dny, takže těch půlhodiny bylo akorát,“ dodal.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud