22. září 2008 • 16:22

Zoubek to tušil!

Autor: Miroslav Grossmann
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Excelentní, parádní, úžasná! Taková byla trefa, kterou David Zoubek poslal Bohemians do vedení proti Liberci v utkání sedmého kola fotbalové Gambrinus ligy.



Podle trenéra Škorpila prý na něho máte recept. Věřil jste, že dáte gól?
"Jak se blížil čas a já věděl, že trenér Škorpil přijede, tak jsem si říkal, že by se to mohlo podařit. Že mi to tam prostě třeba spadne. A ono se to povedlo. Jsem hlavně rád, že jsme ten zápas vyhráli a konečně jsme naplno získali body."

Co jste si při té své střele říkal?
"Bál jsem se, že to Hauzr nějak chytí. Že se třeba ještě natáhne a nějak ten balon vyškrábne. Naštěstí jsem mířil dobře a míč přesně zapadl do brány. On to měl těžké, protože to byla vlastně první pořádná střela na branku."

Vedli jste 1:0 a neproměňovali šance. Nebál jste se, že zápas ztratíte?
"Získávali jsme míče ve středu hřiště. Takže jsem si myslel, že v závěru přijdou brejky. Je fakt, že Hauzr chytal dobře, všechna čest. Já si ale pořád myslel, že třeba přijde Márovi Kinclovi balon na hlavu a on dá gól. Jednou se to stalo a on ho dal."

Byl na vás před zápasem velký tlak?
"Ne. Nikdo z vedení ani trenéři nijak nepanikařili. Věděli jsme, že musíme zlepšit obranu, a to se povedlo. Semkli jsme se a body jsme ubojovali."

Obranu jste opravdu vylepšili...
"Bude to ještě lepší, až se vrátí Lencevič. Jakmile naskočí on, bude to v klidu. Už trénuje, tak za tři týdny bude s námi."

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud