22. září 2008 • 15:59

Lafata: Byly to hezké góly

Autor: hp
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas se Žižkovem stál Davida Lafatu hodně sil. "Bylo toho dost," oddychoval po něm ztěžka útočník, jež minulý týden oslavil sedmadvacáté narozeniny.



Byl jste u obou branek. Na první jste nahrál Heskovi. Co jste říkal jeho parádnímu zakončení?
"Vyřešil to překrásně. Tam byl na půlce faul, já rozehrával balon, koukal jsem a obránci Žižkova jen stáli, Andrej byl nastartovaný, tak jsem mu to nahrál. Byl to hezký gól."

A u druhé branky jste si oba role vyměnili.
"Andrej vyhrál hlavičkový souboj, mně se sice balon trochu zamotal, ale přes obránce jsem si to hodil na levou do jeho protipohybu a podařilo se mi gólmana hezky obstřelit."

Ve druhém poločase jste měli i štěstí. Souhlasíte?
"Měli jsme dobrý začátek, troufám si říci, že jsme mohli dát více branek, ale od třicáté minuty Viktorka zápas trochu převzala. Díky obraně a asi i štěstí jsme ovšem nakonec tři důležité body vybojovali. Vyhráli jsme, ale hra mohla být lepší."

Jablonec má dvanáct bodů, poběžíte se teď podívat na tabulku?
"To ne, takhle to nesledujeme, jsou to prostě důležité tři body, protože jsme dvakrát za sebou doma remizovali. Podařilo se to, ale hra mohla být lepší."

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud