12. září 2008 • 22:55

Benda lituje smolného úvodu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně smolnou domácí premiéru v extralize mají za sebou hokejisté Mladé Boleslavi. Stejně jako v úvodním kole ve Vítkovicích při porážce 0:1 i s Plzní odehráli vyrovnané utkání, ale od premiérového zisku bodů v nejvyšší soutěži je oddělil znovu jeden gól.



"I tentokrát jsme měli šanci uhrát nějaký bod, ale bohužel se nám to nepodařilo," litoval po utkání kapitán extraligového nováčka Jan Benda, jehož tým podlehl Plzni 1:2.

Mladá Boleslav vteřinu od bodu >>>

První dva extraligové zápasy Středočechů nespojují jen těsné prohry, ale také to, jakým způsobem soupeř Mladé Boleslavi vstřelil vítězný gól.

"Zase jsme dostali branku ve dvojnásobném oslabení, a to rozhodlo. Musíme na tom zapracovat," řekl bývalý německý reprezentant s českými kořeny.

V závěru utkání se dokonce Mladoboleslavští radovali z vyrovnání. Hlavní sudí Husička však po konzultaci s videorozhodčím usoudil, že Bendova branka padla až po vypršení normální hrací doby.

"Neměli jsme štěstí," řekl Benda. "Ale je vidět, že s těmi soupeři můžeme hrát vyrovnané utkání, což je pro nás pozitivní," dodal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud