Pavel Novotný
10. září 2008 • 13:06

Morávek: Z Bohemky chci jít do ciziny

TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dresu Bohemians 1905 Jan Morávek nastoupil k pár zápasům a hned se o něj zajímalo několik klubů. V online rozhovoru pro www.deniksport.cz řekl, kam by chtěl jít.



Konkrétní nabídky z naší ligy a ze zahraničí nějaké byly, ale rozhodl jsem se zůstat v Bohemce," prohlásil k radosti všech fandů z "Ďolíčku"
devatenáctiletý talent, který si na rozhovor odskočil před odpoledním vyučováním.

Online rozhovor s Janem Morávkem naleznet zde>>>

Morávek zároveň přiznal, že kdyby si měl vybrat mezi Spartou a Slavií, popojel by jen pár stanic tramvají. "Dal bych přednost vršovické Slavii," řekl s tím, že už v Edenu jednal. "S panem Jarolímem jsme řešili otázku přestupu, ale nakonec se kluby nedohodly."

Nyní má cíl jasný. Chce dostat Bohemians 1905 do ligy. "Před sezonou jsem zvažoval přestup do Sparty, ale pak jsem to vyhodnotil tak, že jsem Bohemce ještě neodevzdal tolik," popsal svoje letní rozhodování.

První liga jej v letošní sezoně nezajímá. "Počítám s tím, že i v lednu zůstanu v Bohemce a před přestupem dám přednost maturitě," vysvětlil s tím, že se těší na nejvyšší soutěž. "Věřím, že si ji zahraji v Ďolíčku."

Pak by rád zamířil do zahraničí. "Spíš ale do menšího klubu," napsal čtenářům, kterým prozradil i do jaké ligy by rád šel. "Vysněná liga je španělská, kde by se líbilo mně i přítelkyni."

Student čtvrtého ročníku střední školy se kromě soupeřů na trávníku "pere" ve škole s filozofií a chemií. "Ve filozofii je hodně neznámých slov. Zatím mě moc nebaví," usmál se fanoušek Chelsea při vzpomínce na školní povinnosti.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud