Richard Šíma
19. července 2008 • 12:00

Petržela zkolaboval

TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Vlastimil Petržela včera v Rusku zkolaboval a leží v nemocnici. Údajně jednal v Uljanovsku o svém novém angažmá, když ho postihla náhlá slabost.



Petržela přiletěl do Uljanovsku jednat o možnosti stát se novým hlavním trenérem druholigové Volhy. „Let byl velice dlouhý a já během něj nic nepil.

Totéž pak při cestě autem. Udělalo se mi špatně, byl jsem dehydrován,“ řekl Sportu Petržela, jehož lékaři museli napíchnout na kapačky. Ve které nemocnici leží, nechtěl Petržela prozradit.

Popřel však informaci pocházející z Gazeta.ru, podle níž má být hospitalizován v Praze. „Jsem stále v Rusku,“ řekl. Ale neupřesnil, zda v Uljanovsku, nebo jinde. „Já to nechci říkat, nezlobte se,“ pravil pouze.

Včera večer už se podle vlastních slov cítil lépe. „Kdyby tady nebylo takové vedro. Ale kapačky už mi odpojili, cítím se dobře. Pro jistotu asi ještě v nemocnici přes noc zůstanu, ale nic vážného se neděje,“ řekl trenér, jenž se podle ruského serveru nemohl dovolat své bývalé ženě, dceři, ani synovi, takže o jeho pobytu v nemocnici nikdo z jeho příbuzných údajně neví.

„To jsou nesmysly. Sháněl jsem jenom syna, ale už je to všechno v pořádku,“ ujistil Petržela.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud