3. července 2008 • 17:23

Slovácko bude mít erotický kalendář

Autor: fot
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový stadion v Uherském Hradišti se během středy a čtvrtka proměnil ve velký ateliér. Mladý ambiciózní fotograf Jiří Macht (1977) zde fotí pro 1. FC Slovácko erotický kalendář.



Vedle krásné nahé múzy budou aktéry fotbalisté a fotbalistky 1. FC Slovácko. A charismatický trenér A týmu Jurkemik. Nadčasový umělecký kalendář bude vydán v malém nákladu. Je určen náročnému fanouškovi a milovníkům umění.

Mistr umělecké fotografie Jiří Macht už slovácký fotbalový klub dobře zná, stejně jako lidé ze Slovácka znají jeho. Byl prvním umělcem, který vystavoval svá díla v prostorách pro významné hosty v areálu městského stadionu v Uherském Hradišti a započal tak tradici oblíbených výstav na fotbalovém stadionu.

Fotbalistky Slovácka zapózovaly fotografovi
Fotbalistky Slovácka zapózovaly fotografovi


„Před časem jsem měla možnost někde vidět jeho fotografie a velmi se mi líbily. Rozhodla jsem se proto ho loni oslovit s nabídkou výstavy na našem stadionu. Výstava byla a byla velmi úspěšná.

Nyní jsme se domluvili na další užší spolupráci na dalším projektu - nafocení originálního uměleckého kalendáře klubu pro rok 2009,“ vysvětlila projektová ředitelka Z-Group a generální manažerka 1. FC Slovácko Marcela Mrázková.

„Ke sportu mám velmi kladný vztah, navíc Uherské Hradiště je město, kde lidé žijí nejen fotbalem, ale i kulturou a myšlenka spojení fotbalu a umění mě velmi zaujala,“ komentoval spolupráci s fotbalovým klubem sám umělec.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud