24. června 2008 • 17:46

Fenin se pral v centru Prahy

Autor: jh, ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté se s EURO rozloučili již po základní skupině, ale pozornost na sebe strhávají dál. Nejprve deník Blesk informoval o tom, že Milan Baroš slovně napadl kouče Brücknera, nyní se dokonce mluví o bitce v centru Prahy.



Čtveřice Baroš, Ujfaluši, Kováč a Fenin se v pondělí zřejmě šla pobavit do baru Kozička. Starší hráči Baroš a Ujfaluši podle serveru iDnes podnik opustili ještě před půlnocí, ale druhá dvojice v noční jízdě pokračovala dál.

To se asi stalo mladíkům Kováčovi s Feninem osudným.

Fenin dnes informace o incidentu potvrdil. "Nad ránem jsem se dostal do potyčky s jedním z návštěvníků baru, kde jsme společně s kamarády trávili volný večer. Jeden z kamarádů byl napaden a já jsem se rozhodl se ho zastat. Následná rvačka ale skončila bez vážných následků," uvedl útočník Eintrachtu Frankfurt v prohlášení, které ČTK poskytla manažerská agentura Sport Invest.

Podle Blesku však rvačka až tak bez následků nebyla a dokonce při ní tekla krev. Fenin byl prý během potyčky velmi aktivní. "Martin je připraven se omluvit," citoval jeho agenta Pavla Zíku server iDnes.

Nejedná se o první skandál českých reprezentantů, pro které skončil v neděli 15. června po prohře s Tureckem evropský šampionát už v základní skupině.

Loni v březnu byli fotbalisté přistiženi v hotelovém pokoji po kvalifikačním utkání s Německem, jak zapíjejí porážku za účasti cizích dívek. Podle informací bulvárních listů šlo o prostitutky, což hráči popřeli.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud