8. listopadu 2009 • 12:25

Přistižen! Otec Johna Terryho prodával kokain

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán anglické fotbalové reprezentace John Terry má kvůli svému příbuzenstvu opět zaděláno na ostudu. Bulvární list News of the World v jednom baru přistihl otce hvězdy Chelsea, jak prodává kokain.



Pětapadesátiletý Ted Terry zajistil reportérovi, který se v baru Unit 4 vydával za řidiče bohatého obchodníka, prodej tří gramů kokainu za 120 liber (asi 3500 korun). Drogy si předali na záchodcích, fotbalistův otec si za zprostředkování řekl o 40 liber a dokonce nabídl, že v budoucnu by v případě většího množství mohl zajistit u dealera slevu.

Terryho otec není prvním příbuzným, který udělal kapitánovi Chelsea ostudu. Letos v březnu zatkla policie fotbalistovu matku Sue a tchyni, když v obchodech ukradly potraviny v hodnotě 800 liber (asi 23.000 korun).

News of the World už v minulosti zveřejnil nahrávky bývalého prezidenta Mezinárodní automobilové federace FIA Maxe Mosleyho, jak si užívá s prostitutkami v údajně nacistických uniformách. Letos v květnu také otiskl fotografie českého fotbalisty Romana Bednáře z West Bromwiche, jenž si kupoval u dealera kokain a marihuanu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud